2013 Ocak Ayı İtibariyle Yeni Öğretmen Maaşları Belli Oldu!

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

ogretmen_maaslari

Yeni yıla girmemizle birlikte işçi, memur bütün çalışanların dört gözle beklediği 2013 yılı maaşları zam oranları belli oldu. 2013 bütçesinde aslan payını alan Milli Eğitim Bakanlığı’ nın kadrosunda yer alan 800 bini aşkın öğretmenin maaşlarının ne kadar artacağı, ek ders ücretleri, emekli maaşları da merak konusuydu.

Bu doğrultuda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan detaylı ve karşılaştırmalı maaş tablolarını aşağıda yayınlıyoruz. Tabloda, öğretmenlerin 1 Temmuz 2012′de aldıkları maaşla 1 Ocak 2013′ten itibaren aldıkları zamlı maaşın tüm detayları ve farklarını rahatlıkla görebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Tahakkuk Grubu’ nun hazırladığı tabloların içinde ayrıca öğretmenlerin 2012 ve 2013 yılı ek ders ücretleri ve farkları ile maaşlarına ödenen ek ödemelerde detaylarıyla yer alıyor.

1 Temmuz 2012

1 Ocak 2013

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SENDİKAMIZDAN
Birliksen

Kazasız Belasız Bir Yıl Daha! Bir Yılın Değerlendirilmesi

8 yıllık kesintisiz eğitime pedagojik ve sosyolojik olarak karşı çıkıyor, “beşikten mezara kadar ilim” diyorduk. Birinci sınıf öğrencisi ile ergenlik sorunlarını yeni yeni tanıyan sekizinci sınıf öğrencisinin aynı binayı paylaşmasının bile tek başına büyük bir problem olduğunu ve bir nesli bir inat uğruna feda edeceğini ifade etmiştik. Bugünlerde yaşadıklarımızın on beş yıl öncesinde atılmış yanlış adımlara dayandığını da üzülerek görmekteyiz.

Devamını Oku »

Toplu Sözleşme Primleri ve BES Burs Hizmetleri

Uygulamaları, adımları, mesajları ile içinde yaşadığı toplumun hassasiyetlerini gözetmek, yönünü, yolunu, duruşunu; Türk Milletinin ufkunu genişletmek için kullanarak, milletin dik duruşuna, mücadelesine fayda sağlamak adına adım atmayı sorumluluk olarak telakki eden sendikamız Ocak ayı içerisinde başlattığı Toplu Sözleşme Primlerinin BES Burs hizmetlerine devredilmesi ile ilgili 2014 yılı çalışması sonuçlanmıştır.

Devamını Oku »
SENDİKAMIZDAN
Birliksen

Toplu Sözleşme Primleri Kaldırılmalı

Devlet tarafından sendika üyelerine geri ödenen, bordrolarda Toplu Sözleşme Primi olarak yer alan 45 TL’lik sendika kesinti geri ödemelerinin kaldırılması hususunu daha önce dile getirmiştik.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP