Kitap Okuma Çalışmalarında Yeni Sezon Başladı

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

20151021_191853

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başladığımız Kitapla Buluşma, Birlikte Kitap Okuma çalışmalarının bu yıl ilkini gerçekleştirdik. Çarşamba sohbetleri kapsamında sendikamızda gerçekleşen ilk çalışmada Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Bir Adam Yaratmak’ eseri okunmaya başlandı.

20151021_185925

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gecenin ikinci bölümünde BES Burs gündemli bir toplantı da gerçekleştirilerek, bu yıl yapılacak Toplu Sözleşme Primleri ve Burs gönüllüleri ile ilgili yol haritası belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aşure Gününüz Mubarek Olsun

Allahü teâlâ, birçok duaları Aşûre günü kabul etmiştir. Hazret-i Âdem’in tevbesinin kabul olması, Hazret-i Nuh’un tufandan kurtulması, Hazret-i Yunus’un balığın karnından çıkması, Hazret-i İbrahim’in ateşte yanmaması, Hazret-i İdris’in canlı olarak göğe çıkarılması, Hazret-i Yakub’un oğlu Hazret-i Yusuf’a kavuşması, Hazret-i Yusuf’un kuyudan çıkması, Hazret-i Eyyüb’ün hastalıktan kurtulması, Hazret-i Musa’nın Kızıldeniz’i geçmesi, Hazret-i İsa’nın doğumu ve ölümden kurtulup, diri olarak göğe çıkarılması Aşûre günü oldu.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP