Birlik Eğitim-Sen Genel Sekreteri Fatih Yalçın’dan Genel Kurul Konuşması

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Genel Kurul açılış konuşmalarında söz alan Genel Sekreter Fatih Yalçın “Sendikacılığı daima bir hak arayışı olarak görmedik. Önce kendimizi düzelttikten sonra arkadaşlarımızın hak arayışlarını daha iyi yapabileceğiz.” diyerek sendikal mücadelede şahsi eksiklikler giderilerek yapılacak bir mücadelenin daha etkin ve daha anlamlı olacağını ifade etti.

fatih yalçın-1

Konuşmasında Birlik Eğitim-Sen’in klasik sendikacılık algısının karşısında olduğunu ve liyakatin temel algı olarak benimsendiğini vurgulayan Yalçın, Birlik Eğitim-Sen olarak sivil mücadelede daha iyi yerlere gelineceğini ifade etti. Genel Sekreter Fatih Yalçın “Kongremiz hayırlı olsun” diyerek cümlelerini tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SENDİKAMIZDAN
Birliksen

Toplu Sözleşme Primleri Kaldırılmalı

Devlet tarafından sendika üyelerine geri ödenen, bordrolarda Toplu Sözleşme Primi olarak yer alan 45 TL’lik sendika kesinti geri ödemelerinin kaldırılması hususunu daha önce dile getirmiştik.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP