Öğretmenlik Meslek Kanunu ile Kazanmış Olduğumuz…

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Adı konulmuş içi doldurulmamış yasal bir metinden başkası değildir….

Yaklaşık 10 yıl önce kariyer sistemi ile ilgili atılmış adımlardan dönülmeyip makule yönelik rehabilitasyon süreci kararlılıkla işletilmiş olsaydı şimdi kapı gibi bir meslek kanunumuz olurdu…Oysa elimizde sadece bir anahtar var şu anda….

Ne kapı, ne kilit,

Ne de çerçeve ya da başkaca bir malzeme

Hepsi zamanla, hepsi kırıla kırıla, hepsi kıra kıra

Kalın sağlıcakla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bayburt’a Okul Ziyareti

Erzurum’un ardından Bayburt’a geçen Genel Başkan Murat KARATAŞ , sendikamız Genel Sekreteri Fatih YALÇIN ile bir araya gelerek Bayburt İl Temsilcimiz Yusuf ERYILMAZ’ın da görev yaptığı Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyarette bulundu.

Devamını Oku »

Akademisyen Maaş Zamları Meclis Gündeminde

Buna göre 30 bin civarındaki genç araştırma görevlilerinin maaşı 2 bin 365 liradan 3 bin 182 liranın üzerine çıkarılacak. 85 bin civarındaki yardımcı doçent, doçent ve profesörün maaşı ise ‘sınırlı’ düzeyde yükseltilecek. Ancak kıdemli hocalara, ar-ge,inovasyon, bilimsel çalışma performansına göre maaşlarını yüzde 20’ye kadar artıracak ‘teşvik primi’ verilecek.

Devamını Oku »

Her Dem Besmele

İşte başlıyoruz. Yeniden, yürekle, cesaretle, besmele ile, memleketimize ve milletimize olan bağlılığımız ile, dupduru bir özlemle, geleceğin Türkiye’si için azimle, kararlılıkla, nezaketle, nemelazımdan uzak başlıyoruz. Yeniden mücadele, yeniden ve her defasında eğitim diyoruz.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP