BES Burs

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

BES BURS bir eğitim gönüllülüğü organizasyonudur.

İradesi ile yaşadığı toplumun hassasiyetlerini gözetmek, yönünü, yolunu, duruşunu; Müslüman ve Türk olmanın omuzlara yüklediği sorumluluğunu sürdürmek olan Birlik Eğitim Sen, Toplu Sözleşme Primleri üzerinden kamu çalışanlarına dayatılmak istenen kabalığın Danıştay kararı ile son bulmasıyla, 9 yıldır olduğu gibi gönüllere dokunmaya devam edecektir.

BES BURS kaynağı ve ilhamı değerlerimize ve üyelerimize aittir.

Kumsaldaki denizyıldızlarının su ile buluşmasından ilham alan organizasyonumuz sivil inisiyatif çabası ile var olduğuna inandığımız yaraya burs gönüllülerini teşvik ederek ulaşma arzusundadır. Bu manada Birlik Eğitim Sen, gönüllü üyelerinin ortak çabasının ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmasında teknik destek sağlamaktır.

BES BURS, kamu çalışanlarının problemlerine odaklanması ve çözüme katkı sunması gereken sendikacılığın mecrasından koparılarak siyaset kurumunun gölgesinde yaşatılmasına karşı üye iradesinin sessiz çığlığıdır.

BES BURS iyilikleri arttırma çabasının bir tezahürüdür.

Düşüncenin hayata geçirilmesinde ve sosyal bir projenin gerçekleştirilmesine vesile olması temennisi ile bütün gönül verenlere, destek olanlara teşekkür ediyor, burs hizmetlerinden faydalanan öğrencilerimizin geleceğin Türkiye’ sinde güzel hizmetler sunacak yerlerde olmaları için dua ediyoruz.

Anadolu coğrafyasında yaşamanın, havasını solumanın, tarihini paylaşmanın sorumluluğunda mücadele etmenin, cemiyetçilik yapmanın sorumluluk olduğuna inanan Birlik Eğitim Sendikası gücü ile mütenasip karanlıklara küfretmeyerek, bir mum yakma azmi ve dirayeti ile kamu çalışanlarının hakkını hukukunu muhafaza etme gayreti yanında, doğru bildiği yolda mücadeleden geri durmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP