Konya İl Temsilcisi Nedim Denizli’nin Genel Kurul Konuşması

Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Birlik Eğitim-Sen Konya İl Temsilcisi Nedim DENİZLİ , Genel Kurulun ilk oturumunda konuşma yaptı. Konuşmasının başında “Mevlana diyarından, hoşgörünün merkezinden kucak dolusu sevgiler ve gelemeyen arkadaşlarımızın selamlarını getirdim.” diyerek söze başladı. Denizli konuşmasında Birlik Eğitim-Sen’in Türk sendikacılığına çokluk değil nitelik kaygısıyla yeni bir soluk getirdiğini ifade etti.

nedim denizli-1

Denizli konuşmasını “Güçlünün yanında değil, Hakk’ın ve haklının yanında sendikacılık yapmaya devam edeceğiz. Şeyh Edebali diyor ki “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” bizlerin de görevi insanı yaşatmaktır. Birlikte yürüyebileceğimiz arkadaşlarla kolkola yürümekten mutluluk duyuyoruz. ” diyerek tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SENDİKAMIZDAN
Birliksen

MEB Tasarısı: Aceleciliğinizden Endişe Ediyoruz

Çalışanı tedirgin ederek, çalışma azmini, niyetini, moralini örseleyerek gerilim psikolojisi ile yıllardır yönetmeye çalıştığınız Bakanlığınız her adımı yeni bir yara, yeni bir sorun oluşturmaktadır. MEB tasarısında ifade edilenler öğretmeni,eğitimciyi,şefi, yöneticiyi kıymetli görmediğinizin nişanesi durumundadır.

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP