Birlik Eğitim-Sen’ den YDS Hatırlatması

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Sayın YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya’ya  YDS sınavı ile ilgili kamuoyunu meşgul eden sorulara geç de olsa verdiği yürekli cevaplardan dolayı teşekkür ediyor ve YÖK Başkanının samimiyetinin tezahür edeceği, binlerce kişiye bedel ödeten son YDS  sınavının akameti konusunda  bir yol haritası bekliyoruz.  Ayrıca sınavın yapıldığı andan bugüne değin emeği emanet olarak kabul edenleri istisna tutarak, ÖSYM’yi temsilen Sayın Ali Demir’i 320 bin emek sahibinin emanetine gösterdiği vurdumduymazlıktan dolayı Allah’a havale ediyoruz. Akademik yayın yapma kurallarını yok eden, kuralsızlığı sınav kuralı diye dayatan, bir sınavda yaptığını bir başka sınavda yok sayan Sayın ÖSYM yetkililerini, şeffaflık anlayışlarını, en kalbi duygularla eleştirirken söylemeden de geçemiyoruz.

Her halde Sayın ÖSYM yetkilileri, yurt dışındaki burslu öğrencilerin kadro problemlerini dolaylı yollardan aşmak üzere hem zorluk düzeyi hem de süresi tartışmalı böyle bir sınav uygulamasını yapmamışlardır, her halde kocaman bir deneyin 320 bin kişilik kobayı olarak bizleri kullanmamışlardır, her halde İngilizce Dil okullarının karlılık ve süreklilikleri ile ilgili bir düşünceleri yoktur, her halde İngiliz hayranlığı ile ilgili bir zaafında içersinde değillerdir. Onların Türkiye’de dil eğitiminin ne kadar yanlış verildiğinin resmi kanıtını bütün kamuoyuna aktarmak ve bundan sonrasına yönelik strateji geliştirmesine destek olmak gibi iyi niyetli amaçları olduğunu düşünüyoruz. Görevlerinden ayrılmayı hatta özür dilemeyi gerektirecek hiçbir yanlış eylemleri yoktur bu YDS sınav rezaletini organize eden ekibin. Bizler bu sınavda kimler aktif rol oynamış ve soruların ve sürenin şeklini kimler ayarlamışsa, bu tür sınav maharetlerinden bütün ÖSYM yetkililerini de istifade ettirmelerini diliyoruz. Sayın başkan başta olmak üzere ekibini de  bu tür sınavlara girmeye davet ediyoruz. Görelim emek ve emanet arasındaki çizginizi. Görelim 320 bin arkadaşımızı maruz bıraktığınız sınav edebiyatının sizdeki yansımasını. Bu arada önümüzdeki YDS sınavı ile ilgili süreci de iyi yöneteceğinizden eminiz. Gerçi anlaşılan odur ki sınavın erkene çekilmesinin de sizler açısından izahat getirecek gerekliliği yoktur.

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP

Trabzon Koltuk Yıkama Trabzon Yatak Yıkama Koltuk Yıkama Yatak Yıkama Trabzon Koltuk Yıkama Firmaları Trabzon Koltuk Temizleme Firmaları Koltuk Yıkama Firmaları Yatak Yıkama Firmaları Trabzon Halı Yıkama Trabzon Perde Yıkama Halı Yıkama Perde Yıkama Trabzon Halı Yıkama Firmaları Trabzon Halı Temizleme Firmaları Perde Yıkama Firmaları Yorgan Yıkama Firmaları Akçaabat Koltuk Yıkama Yomra Koltuk Yıkama Şana Koltuk Yıkama Pelitli Koltuk Yıkama Kalkınma Koltuk Yıkama Konaklar Koltuk Yıkama Boztepe Koltuk Yıkama Çukurçayır Koltuk Yıkama Beşirli Koltuk Yıkama Yıldızlı Koltuk Yıkama Söğütlü Koltuk Yıkama Erdoğdu Koltuk Yıkama Soğuksu Koltuk Yıkama Yeşiltepe Koltuk Yıkama Bahçecik Koltuk Yıkama Akçaabat Yatak Yıkama Yomra Yatak Yıkama Şana Yatak Yıkama Pelitli Yatak Yıkama Kalkınma Yatak Yıkama Konaklar Yatak Yıkama Boztepe Yatak Yıkama Çukurçayır Yatak Yıkama Beşirli Yatak Yıkama Yıldızlı Yatak Yıkama Söğütlü Yatak Yıkama Erdoğdu Yatak Yıkama Soğuksu Yatak Yıkama Yeşiltepe Yatak Yıkama Bahçecik Yatak Yıkama