Adalet mi? O da ne?

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Sivil inisiyatifi güçlendirmek üzere geçmişten günümüze kurulan sendikaların kamu yönetimini yavaşlattığından ve merdivenaltı faaliyetleri ile malum sen ve nemalanmaktan mutlu olanlarını üzdüğünden hareketle T.C. MEMUR SENdikaları BAKANLIĞI adında bir bakanlık kurulmasına karar verildiği ifade edildi!!! Söz konusu çalışma tamamlandıktan sonra hızlı bir şekilde organize olacak olan T.C. MEMUR SENdikaları BAKANLIĞI bütün kamu çalışanlarını tek bir sendikada toplayarak inisiyatifi eline alacak!!! Hiçbir sendikaya da gerek kalmayacak. Yeni düzenleme ile Emanetin ehline verilmesi hassasiyeti ve kamu kurumlarında liyakat ilkesinden vaz geçilerek sendika bakanlığına koşulsuz üyelik kıstas kabul edilecek!!!
Yapılan çalışma ile ilgili ‘merdivenaltı sendikacılık’ kavramını çalışma hayatına armağan eden ve sadece Bakan!!!, , kamu kurumlarında son dönem sendikacılığının hileli yönlendirme sendikacılığı olduğunu, kâğıt üye sendikacılığının patlama yaptığını, makamların sendikalı olma iradesine göre şekillendiğini ifade ederek, bu baskıyı görmezden gelemezdik. Nihayetinde sendika bizim gücümüzü her platforma kullanarak sırtımızdan geçiniyor. Aslında yaptıklarının sendikacılık olmadığını cümle alem biliyor. Bizler de ‘fiili durumu yasal güvence altına almayı uygun gördük ve yeni bir bakanlık olarak T.C. MEMUR SENdikaları BAKANLIĞI kurulmasına karar verdik’ şeklinde açıklamalarda bulundu!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KÖŞE YAZARLARI
Birliksen

Biz Aslında Ne İstiyoruz?

Günlerdir medya üzerinden sürdürülen, seviyesi ve üslubu ile kardeşliği, ağabeyliği örselemiş olan yazıları, sözleri görünce asıl maksadın ne olduğunu, eğitimle, gelecek nesillerimizle nasıl bağlantılı olduğunu, millet sevdalıları olarak yaşanan bedbahtlığı, sorguluyoruz.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP