Malum-sen

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Hükûmet, kamu çalışanlarına 2022 için %2 zam öngördük diyecek olsa Malum Sen’in tepkisi ne olur?
Mesela bir milyon üyenin gücü ile kamu çalışanlarının iradesini ayağa kaldırabilir mi? Masa masal oldu diyebilir mi? Yanlışı her platformda yüksek sesle söyleyebilir mi?
Baştan kaybettiniz.
Sendikacılık iktidarlara rağmen yapılır. Siz hem şikayet edilen hem de şikayetin çözümünü değerlendiren oldunuz. Bazen sümen altına koydunuz istifa formlarını, bazen de işleme koymadınız üyenin beyanını. Hızınızı alamayıp makamına oturduğunuz daire amirleriniz oldu. Aciz kaldıklarına mı yanacağız, güce ram oluşunuza mı? Biz de çözemedik sizi. Yanında mısınız çalışanın yoksa karşısında mı?
Siyasetten beslenerek çıkılan yolun sonu elbet böyle olur. Memur kardeşimin çözüm aradığı derdine, Milletin vekili malum senli ise çözüm üretecek. Okula müdür atanacak, liyakate değil sendikasına bakılacak. Öğretmen eş durumu tayin isteyecek. Eşi de dâhil malum senli olun problem çözülsün denilecek. Doğru, bu sizin ayıbınız değil. Lakin sizin de kadro planlaması üzerinden nemalandığınız en büyük yanlışınız. Doğru, #gömleğinilkdüğmesi yanlış iliklenmiş. Ve yine doğru, o dönemde siz yoktunuz. Lakin siz de hiç rahatsız olmamışsınız. Bugün konuştuklarımızın büyük bölümü dün sizin yaptıklarınızdan ya da yapmadıklarınızdan kaynaklanıyor. Bedeli ödemeye mecbur kalanların tepkisizliği de size doğruyu göstermiyor, bizi de kara kara düşündürüyor.
Sağlık olsun…
Togan Demircan, Aydın Kutlu ve 92 diğer kişi
2 Yorum
1 Paylaşım
Beğen

 

Yorum Yap
Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP