Alem-i İslam’ın Kadir gecesini tebrik ediyoruz

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Alem-i İslam’ın Kadir gecesini tebrik ediyoruz.
Büyük bir oyunun gölgesinde yaşadık Ramazan-ı Şerifi son iki yıldır. Kafamızı kaldırıp doğru soruları sormaya niyetlendiğimizde korkular üzerinden hizaya çekildik. Tarım ve sağlık politikaları ile dünya insanlığına zokayı yutturanların azgınlıklarına dur diyecek iradenin tecelli etmesi için el açıp dua edeceğiz bu gece…
Milyarlarca Müslümanı kin ve tefrika kazanında kaynatan on beş milyonluk siyonist anlayışın ve israil adı altındaki terör devletinin yaptıklarının son bulması, mazluma doğrultulmuş silahlarının kendilerine dönmesi için dua edeceğiz bu gece…
Doğu Türkistan’daki kardeşlerimizi dillerinden, dinlerinden koparmak adına her türlü iblisliği yapan zalim çinin yeni setler yapmak mecburiyetinde kalmaları için dua edeceğiz bu gece….
Keşmir’de, Kırım’da, Arakan’da ve de dört bir yanda zulümle abat olacağını düşünenlerin berbat olması için dua edeceğiz bu gece….
Emrolunduğumuz gibi dosdoğru olabilmek için dua edeceğiz bu gece….
Rabbim…
Türk Milletine güç versin, büyük devlet olmanın, büyük millet olmanın, medeniyet olmanın şiarı ile davranmayı bizlere nasip etsin.. Diyor ki Akif; ‘Adam aldırma da geç git diyemem, aldırırım; Çiğnerim, çiğnerim hakkı tutar kaldırırım’.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP