Genel Başkan KTU Görevde Yükselme Sınavlarını Değerlendirdi

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Genel Başkan Murat KARATAŞ’ın,
KTU Görevde Yükselme Sınavları ile ilgili Basın Açıklaması…
Kamu Bürokrasisinin bütünü için ifade edilmekle birlikte üniversiteler, görevde yükselme sınavları üzerinden KAYIRMACILIĞIN en çok yapıldığı kurumlar olarak eleştirilirler. Yetenek, tecrübe ve liyakat esaslarını hiçe sayan atamalar, sendika baskısı kullanılarak ele geçirilen kadrolar, adet yerini bulsun diye tertip edilen SÖZLÜ SINAVLAR ortada iken, KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİNİN geçtiğimiz mart ayında gerçekleştirdiği görevde yükselme sınavları sözlü mülakat sürecinde bütün adaylara tam puan vermesini ADALETİN gözetilmesine vesile olabilecek güzel bir uygulama olarak takdirle karşılıyoruz. Tercih edilen bu yöntem elbette ki her şeyin tamama erdiği anlamına gelmez. Lakin karanlığa bir ışık yaktığını ve lügatımızda itibarı iki paralık olan sözlü sınavların ‘ZİHNİYET DEĞİŞİMİNE’ ihtiyaç duyduğunu ortaya koyan kıymetli bir adım olduğunu değerlendiriyor, kararın uygulanmasında emeği geçenler adına KTU Rektörü Prof.Dr. Hamdullah ÇUVALCI’ya teşekkür ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABERLER
Birliksen

Suriye Vatandaşlarına Kimyasal Saldırı!

Suriye’de gerçekleşen kimyasal saldırı sonucu haber kaynaklarının bildirdiği sayılara göre 1300 Suriye vatandaşı hayatını kaybetti. Çocuk, yaşlı, kadın, erkek demeden katliam yapan Esad Rejmini kınıyoruz.

Devamını Oku »
DUYURULAR
Birliksen

Bes Burs Değerlendirme Süreciyle İlgili Açıklama

Burs sonuçları Aralık ayının 1-10’u arasında, internet sitemizden sonuçlar açıklanmıştır şeklinde haber düşülerek ve bursa hak kazanan öğrencilerimizin şahısları telefonla aranarak bildirilecektir.

Bursa hak kazanan öğrencilerimizin isimleri hiç bir şekilde sanal ortamda yayınlanmayacak ve üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP