Tüm Memur-Sen Konfederasyonu Şubat 2021 Yönetim Kurulu Toplantısını Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirdik

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Siyaset için değil sendikacılık için bir araya gelen Tüm Memur-Sen Konfederasyonu Yönetim Kurulu Şubat ayı mutad toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleşti.
Tüm Memur-Sen Konfederasyonu ve Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa ÇOPURSUZ, Demokratik Sağlık-Sen Genel Başkanı Togan DEMİRCAN, Birlik Eğitim-Sen Genel Başkanı Dr. Murat KARATAŞ, Merkez Büro-Sen Genel Başkanı Celil TADİK, Bil-Sen Genel Başkanı Raşit BALABAN, Tüm Toç-Sen Genel Başkanı Abdulkadir TÜFEKÇİ ve Tüm Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat UZBEK katıldığı toplantıda, güncel konular değerlendirildi ve gelecek günlerde yapılması düşünülen faaliyetler ve buna bağlı takvimler üzerinde duruldu.
Ayrıca konfederasyonumuza bağlı sendikalara üye olan kamu çalışanlarının, tespit edilen problemlerini ortadan kaldıracak çözüm önerilerini içerir dosyaların hazırlanmasına, siyasi partilerin Genel merkezlerine ve kurumlara sunulmasına karar verildi.
Toplantımızın hayırlara vesile olması dileklerimizle manevi iklimin başlangıcı üç ayların da yaşadığımız tüm hüzünlerden kurtulup daha mutlu bir hayat sürmemize başlangıç olması arzu ve temennilerimizle….
TÜM MEMUR-SEN KONFEDERASYONU
GENEL MERKEZİ

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP