Baştan Kaybettiniz…

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Hükûmet, -kamu çalışanlarına 2021 için %2 zam verdik, demiş olsa idi tepkiniz ne olurdu Malum sen
Mesela bir milyon üyenizle ayağa kalkabilir miydiniz? Masa masal oldu diyebilir miydiniz? Yanlışı her platformda yüksek sesle söyleyebilir miydiniz?
Baştan kaybettiniz.
Sendikacılık iktidarlara rağmen yapılır. Siz hem il temsilcisi oldunuz sendikanızın hem de kurumunuzun amiri. Yani hem şikayet edilen hem müracaat edilen. Bazen sümen altına koydunuz istifa formlarını, bazen de işleme koymadınız üyenin beyanını. Hızınızı alamayıp makamına oturduğunuz daire amirleriniz oldu. Aciz kaldıklarına mı yanacağız, güce ram oluşunuza mı? Biz de çözemedik sizi. Yanında mısınız çalışanın yoksa karşısında mı?
Siyasetten beslenerek çıkılan yolun sonu elbet böyle olur. Memur kardeşimin çözüm aradığı derdine, Milletin vekili malum senli ise çözüm üretecek. Okula müdür atanacak, liyakate değil sendikasına bakılacak. Öğretmen eş durumu tayin isteyecek. Eşi de dâhil malum senli olun problem çözülsün denilecek. Doğru, bu sizin ayıbınız değil. Lakin sizin de kadro planlaması üzerinden nemalandığınız en büyük yanlışınız. Doğru, gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenmiş. Ve yine doğru, o dönemde siz yoktunuz. Lakin siz de hiç rahatsız olmamışsınız. Bugün konuştuklarımızın büyük bölümü dün sizin yaptıklarınızdan ya da yapmadıklarınızdan kaynaklanıyor. Bedeli ödemeye mecbur kalanların tepkisizliği de size doğruyu göstermiyor, bizi de kara kara düşündürüyor.
Sağlık olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Akademik Zam ve Gelişme Güçlüğü Ödeneği

Bayburt Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Birlik Eğitim Sen Bayburt İl Temsilcisi Baturay Erdal, 2014 Aralık ayı ile birlikte maaşlara yansıtılacak akademik zammın; bir çok üniversite öğretim elemanları tarafından yıl sonu 13/03/1995 tarih ve 95/6509 sayılı karar gereğince sonlandırılacak olan gelişme güçlüğü tazminatından dolayı anlamsızlaşacağını ifade etti.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP