COVİD 19 ve 5. YILINDA BİRLİKTE İYİLİKLERİ ARTTIRALIM ORGANİZASYONU

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

 

Ortada bir dert yok. Ortada alınması gereken kocaman bir ders var.

Rabbinin izni olmadıkça yaprak bile kıpırdamaz derdik ya… İşte o misal…

Dış kapının tokmağına, arabanın kapısına, asansörün düğmesine bile O’nun izni olmadıkça dokunamazsın. Markette yürüyüşün değişir, kaldırımları da kullanamazsın… Biz ideal olanı ifade etmeye iyilikleri arttırıp pişmanlıkların üstünü örtmeye yönelik tevil edemeyeceksek yaşadıklarımızı…

 

Covid-19 pandemisinin fertlere biçtiği sorumluluk kişiseldir. Herkes için farklılık arz edebilir. Ve takdiri ile muteberdir. Kurumsal olarak ise sendikamıza yüklediği sorumluluk, evvela milletçe farklı tezviratlar üzerinden ne kadar badire atlatmış, ne kadar koparılma hamlelerine, saldırılarına maruz kalmış olsak da parçası olduğumuz aziz Türk Milletinin birliğine, dayanışmasına hamletme sorumluluğudur. İçinden geçmekte olduğumuz ve bütün insanlığın imtihanı haline dönüşen bu sürecin bizim açımızdan kurulacak ilk cümlesi elbette tevhit elbette rahmet cümlesidir.

Diğer taraftan 2014 yılından günümüze kadar BES BURS ile 200’den fazla öğrenciye harçlık kavuşturmuş,  BİRLİKTE İYİLİKLERİ ARTTIRALIM organizasyonu ile yıllık 100’ün üzerinde aileye kumanya desteği ile nakit destek sağlamış sendikamız yaklaşmakta olan Ramazan ayını da düşünerek, bu süreçte işinden olanlara yönelik yönetim kurulunun çabası neticesinde oluşan “Birlikte İyilikleri Arttıralım 2020” bütçesine orantılı olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere biri Ramazan Ayı için kumanya destek, diğeri Ramazan Bayramı için inşallah harçlık planlanmış olup, Nisan ayı aktarımları da bu minvalde gerçekleştirmiştir.

 

Sağlıkla kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP