Genel Başkan Murat KARATAŞ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih KUL Okul Ziyaretlerinde Bulundu

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

 

 

Sendikamız Genel Başkanı Murat KARATAŞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Fatih KUL okul ziyaretleri kapsamında Vakfıkebir Yalıköy İmam Hatip Ortaokulunda ve Akçaabat Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesinde sendikamız üyeleri ile eğitimci arkadaşlarla bir araya gelerek hasbihal ettiler.

Yalıköy İmam Hatip Ortaokulu kütüphanesine kitap desteği de yapılarak eğitime dair her çabanın desteklenmesi vurgusunda bulunan Genel Başkan Murat KARATAŞ ne yapıyorsak çocuklarımız için yapıyoruz. Türkiye’nin geleceğini de eğitime dair gerçekleştirilecek yapısal adımlarla sağlanacağına inanıyoruz ifadelerinde bulundu.

Yakın zamanda Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak ataması yapılan üyemiz Ali ALTUNBAŞ’a da görevinde başarılar dilendi.

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SENDİKAMIZDAN
Birliksen

Birlik Eğitim-Sen Genel Sekreteri Fatih Yalçın’dan Genel Kurul Konuşması

Genel Kurul açılış konuşmalarında söz alan Genel Sekreter Fatih Yalçın “Sendikacılığı daima bir hak arayışı olarak görmedik. Önce kendimizi düzelttikten sonra arkadaşlarımızın hak arayışlarını daha iyi yapabileceğiz.” diyerek sendikal mücadelede şahsi eksiklikler giderilerek yapılacak bir mücadelenin daha etkin ve daha anlamlı olacağını ifade etti.

Devamını Oku »
DUYURULAR
Birliksen

Bes Burs Değerlendirme Süreciyle İlgili Açıklama

Burs sonuçları Aralık ayının 1-10’u arasında, internet sitemizden sonuçlar açıklanmıştır şeklinde haber düşülerek ve bursa hak kazanan öğrencilerimizin şahısları telefonla aranarak bildirilecektir.

Bursa hak kazanan öğrencilerimizin isimleri hiç bir şekilde sanal ortamda yayınlanmayacak ve üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP