Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2014-12-28 11:07:39Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÿ

Birlik Eğitim Sen Genel Başkanı Murat KARATAŞ, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. KARATAŞ’ın mesajı şöyle;

Rabbim son dönemde milletçe yaşadıklarımızın sonunu hayırlara ulaştır. Rabbim hilalin haline gölge düşürme. Vakti ile hilalin düştüğü her coğrafya sefalete, sömürüye mahkûm oldu. Binlerce yıllık tarih ve mefküre birlikteliği ile medeniyet olmuş Türk Milletini kardeşlik hukukuna sahip olma noktasında da kavi kıl. Gücümüzü malayaniliğe harcamaktan uzak eyle. Bizleri âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Peygamber Efendimizin(S.A.V.) şefaatine erenlerden, Sancak-ı Şerifleri altında toplananlardan eyle. Rabbim bizleri yalnız bırakma, bizleri kendi başımıza bırakma. Rabbim benlerimizi, bencilliklerimizi, hırslarımızı yönetebilecek idrak genişliği ver. İnkârın basitliğine düşenlerden eyleme. Zulme, zalime karşı olma noktasında bizleri cesur kıl. Sıradanlaşmış dünyada bizleri sorumluluklarımızın bilincinde yaşayan kullarından eyle. Bizleri edep üzere yaşayan, edep üzere yaşatan ecdadımızın ortaya koyduğu anlayışı iddia ile sürdüren, sürdürecekleri yetiştiren kullarından eyle. O ecdat ki, Muhammed ismini edepten Mehmet yapmış, o ecdat ki Peygamberimize hürmetten dolayı Medine’ye kadar yaptırdığı demiryolunun Medine girişinde Peygamberimizin ruhaniyetini rahatsız etmesin diye raylara keçe döşetmiş.

Arşta gördüğü nurun mahiyetini sual eden Hz.Adem’e, Alemlerin Rabbi; Bu nur, gökte Ahmed, yerde Muhammed denilen, zürriyetinden bir peygamberin nurudur. O olmasaydı, seni de, yer ve gökleri de yaratmazdım. diye seslenir. İşte bu müjdeye mazhar Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Mübarek Mevlid Kandili’ni tebrik eder, bu gece münasebeti ile bir kez daha Onu anlamayı, Onun ağladıklarına ağlamayı, Onun ümmeti olmanın huzurunu yaşamayı bizlere nasip eyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP