Yönetim Kurulu Üyemiz Hızır Ahmet Gül’ün Gaziantep’deki Darp Olayına Yönelik Basın Açıklaması.

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Son hal

13/11/2015 Cuma günü Gaziantep Şahinbey Sena Büyükkonuk ortaokulu matematik öğretmeni Abdullah ÜZÜM, 7. Sınıf bir öğrencinin velisi malulen emekli uzm cavus tarafından öğrencisine kızdığından dolayı darp etmiştir.
olayı protesto etmek ve kınamak amacıyla 16/11/2015 tarihinde Sena Büyükkonuk Ortaokulu önünde  Birlik Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen, Türk Eğitim Sen ve Eğitim Sen ortak basın açıklamasında bulunmuştur. Gaziantep İl Başkanımız Hızır Ahmet GÜL konu ile ilgili basın açıklamasında;
” Meslektaşlarımızın eğitim öğretim, sosyal ve ekonomik hakları ile yaptığımız çalışmalardan farklı olarak bugün  eğitimcilere yönelik artan şiddet olaylarından birini daha yaşamanın acısı ve derin üzüntüsü ile birlikte meslektaşımız Abdullah ÜZÜM ve okul personellerine geçmiş olsun demek ve aklıyla hareket etmeyi beceremeyen inanların şiddetle çözüm bulma yollarına gitmesini kınamak ve protesto etmek için toplandıklarını belirtti.  Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum felsefesinden çocuğuma laf edenin, karşısında olurum düşüncesi ile eğitim öğretim faaliyetlerinin amaçsızlaştırıldığı ve çalışanlarımızın can güvenliklerinin olmadığı bir yolda olduklarını belirtti. bugün 4 sendika temsilcisinin de burada olmasından mutluluk duyduğunu, sendikasının, görüşünün ne olursa olsun tüm eğitim çalışanlarının yanında olduğunu söyledi.  Milli Eğitim Bakanlığının öğretmenlere yönelik yapılan şiddet eylemlerine sessiz kaldığını ve bu konuda bir çalışma yapmıyor olmasını ise akla ziyan bir davranış olduğunu, bu konuda sendika olarak gerekli adımları ve çalışmaları yapacaklarını söyleyerek, tüm eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti. Basın açıklamasının ardından okul müdürlüğü odasında Abdullah ÜZÜM’den olayla ilgili bilgi alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP