Genel Başkan Murat Karataş’ın Kadir Gecesi Mesajı

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

Genel Başkan ve Logo

Rahmeti sonsuz, merhameti sınırsız Allah’ın adı ile başlamak… Ramazan ayında bedenlerimize tutturduğumuz oruçlarımızı gönüllerimize de tutturabilmek… Evvela kendi ailemizden, eşimizden, evlatlarımızdan, anne ve babamızdan başlayarak, halka halka dışa doğru bütün Müslümanlarla helalleşebilmek… Kendimizi kötülüklerden, Yaradan’ın uzaklaşılmasını istediklerinden uzaklaştırabilmek… İnşallah her birimize nasip olsun.

Sıcaktır, yazdır, zordur. Her zorlukla beraber kolaylık vardır. Ramazanın “Elveda Ya Şehr-i Ramazan” nidalarıyla vedasına yaklaştığımız bu günlerde, bir yandan oruçlarımızı tuttuk ama bu yıl da ramazanı tutamadık, hüznü yüreklerimizi sararken diğer taraftan Kadir Gecesi olması münasebetiyle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı idraki ve huzurunu yaşıyoruz. 

Bu kutlu Anadolu coğrafyasında huzur ile oruçlarımızı tutarken israilin ve onun yaptıklarına göz yuman bütün uluslararası camianın neleri göze alabileceğinin, fırsat bulunduğunda takındığı vahşiliğin, haysiyetsizliğin biz Müslümanlara ders olması ve tevhidimize vesile olmasını diliyoruz. Ortadoğuyu karıştıranların, farklı kisveler altında müslüman coğrafyaya çöreklenen haçlı zihniyetinin nihayetlenmesini Rabbimden diliyoruz. Unutmayalım ki küfür tek millettir. İslam coğrafyasında yaşanan ve bizleri derinden üzen belalar bizleri isyana değil imana sevketmeli, sabır ve duaya yönlendirmelidir.   

Rabbim Türk Milletine de sancağı, düştüğü son coğrafyadan kaldıracak irade versin, güç versin, büyük devlet olmanın, büyük millet olmanın, medeniyet olmanın şiarı ile davranmayı bizlere nasip etsin. Dolayısı ile dünyanın neresinde zulüm varsa orasında irademiz tecelli etsin. Diyor ki Akif; ‘Adam aldırma da geç git diyemem, aldırırım; Çiğnerim, çiğnerim hakkı tutar kaldırırım’.

Rabbim Kadir Gecesi hürmetine bizleri tembel olmaktan muhafaza eylesin…Amin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP