Mart Soğuğu Yakıyor…

Paylaşmak İster misiniz?

Share on facebook
Facebook'ta Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş

Yorum Yapabilirsiniz

logo tasarım

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugün şahadetinin 7.yılında dualarla yad ettiğimiz merhum Muhsin YAZICIOĞLU’NU, ömrünü İslam’a ve Türk Milletine adamış özel bir vatanperveri anarken cevapsız kalan soruların biriktirdiği öfke ile bizleri bu aczi yete teslim eden iradeyi Allah’a havale ediyorum. Onu sevenlerin mağlup olduğu sürecin, basiretsizlerini, Rahmetli YAZICIOĞLU’nun üzerinden pozisyon kazanma sevdasına düşen idrak fukaralarını, mirasına layıkıyla sahip çıkamayan menfaatperestleri Allah’a havale ediyorum. Vakfında, derneğinde, adıyla, izzetiyle, şerefiyle onun iradesine aykırı ne yapılıyorsa yapanları Allah’a havale ediyorum. 2009 yılının Mart ayında yaşanan ve yüreklerimizi yakan, kıymetli yol arkadaşları ile birlikte Muhsin YAZICIOĞLU’nu şehit eden olayın aydınlatılması için zaman içerisinde söz söyleyip sözleri ile birlikte karın altında kalanları Allaha Havale ediyorum.
Rabbim bizlere acısın ve şüphelerin gölgesinden bizleri kurtarsın. Yüreği burulan beklentisiz seven ve üzülenleri de Rabbime emanet ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İŞİN SONU!

Görev süresi uzatılmayan okul müdürlerinin bulunduğu okulların durumları ve aynı okullarda görev yapmakta olan müdür yardımcılarının gelecekleri belirsiz. Özellikle müdür atamalarına dair yaşananlar ve iktidar sendikasının Milli Eğitim Bakanlığını ve bütün pozisyonlarını yönetme iştahı, eğitimin değersizleştirilmesinin yolunu açacaktır.

Devamını Oku »

Önce LİYAKAT, sonra HAK..!

GİRİŞ YAP